Bajor tormaleves
|
Elkészítés:A tormát megreszeljük, és citromlével elkeverjük. Egy fazékban felolvasztjuk a vajat, és megpirítjuk benne a lisztet, majd hozzáöntjük a húslevest és a tejet. Állandóan kevergetve felforraljuk, és belekeverjük a reszelt tormát. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük, majd levesszük a tûzrõl, és melegen tartjuk. Az apró kockákra vágott szalonna zsírját kisütjük, majd a zsírjában megpirítjuk a pirítóskockákat is. A tejszínt belekeverjük a levesbe, és felforraljuk, de nem fõzzük tovább. A szalonna- és kenyérkockákat a leves tetejére szórjuk, és zsázsalevéllel díszítjük. Hozzávalók:- 1 szál torma (friss)
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
TOYOTA HI LUX 3.0 D4-D 4X4 DOUBLÁr: 8.936.400 Ft -
RENAULT EXPRESS 1.3 TCe ADVANCEÁr: 6.236.400 Ft -
AUDI A7 SPORTBACK 3.0 V6 TDI DÁr: 5.997.000 Ft -
OPEL INSIGNIA GRAND SPORT 2.0TÁr: 5.995.000 Ft -
FORD FOCUSÁr: 820.000 Ft -
BMW 525D LIMÁr: 5.497.000 Ft -
MERCEDES-BENZ E 300 de T 9G - TRONIC EQÁr: 16.497.000 Ft -
PEUGEOT TRAVELLER 2.0 BlueHDI L3Ár: 7.847.000 Ft -
KIA CEED SW 1.4 CVVT SUMMER EÁr: 4.897.000 Ft -
RENAULT MASTER 2.3 DCI L3H2 3.5TÁr: 4.897.000 Ft -
FORD RANGER 2.2 TDCi 4X4 XLÁr: 5.377.000 Ft -
OPEL VIVARO 2.0 D CARGO ENJOYÁr: 5.996.400 Ft