Áfonyás bélszínragu flambírozva
|
Elkészítés:A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut. Hozzávalók:- 70 dkg bélszín
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
BMW 318d AUTOMATA MAGYARORSÁr: 5.947.000 Ft -
AUDI A7 SPORTBACK 3.0 V6 TDI DÁr: 5.997.000 Ft -
KIA SPORTAGE 1.6 GDI WINTER EÁr: 7.997.000 Ft -
CITROEN JUMPER 2.0 BlueHDI 35 HEAÁr: 6.356.400 Ft -
FORD RANGER 2.2 TDCI 4x4 XLTÁr: 5.547.000 Ft -
SKODA SUPERB 2.0 TDI SCR STYLEÁr: 6.895.000 Ft -
CITROEN XSARA PICASSOÁr: 849.000 Ft -
CITROEN BERLINGO IV 1.2 PURETECHÁr: 6.497.000 Ft -
ALFA ROMEO 147Ár: 300.000 Ft -
FORD RANGER 2.2 TDCi 4x4 XLTÁr: 6.176.400 Ft -
VOLKSWAGEN CADDY 2.0 TDI MAXI TRENDLÁr: 5.816.400 Ft -
VOLKSWAGEN ARTEON 2.0 TDI SCR ELEGAÁr: 8.347.000 Ft