Áfonyás bélszínragu flambírozva
|
Elkészítés:A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut. Hozzávalók:- 70 dkg bélszín
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
CITROEN XSARA PICASSOÁr: 849.000 Ft -
FORD FOCUSÁr: 820.000 Ft -
VOLKSWAGEN MULTIVAN 2.0 CR TDI HIGHLÁr: 8.797.000 Ft -
BMW 316Ár: 2.300.000 Ft -
AUDI A4 AVANT 2.0 TDI DESIGN SÁr: 7.997.000 Ft -
VOLKSWAGEN ARTEON 2.0 TDI SCR ELEGAÁr: 8.347.000 Ft -
RENAULT MEGANEÁr: 599.000 Ft -
FIAT PUNTOÁr: 480.000 Ft -
MERCEDES-BENZ V 220 BlueTEC/d L AUT 2Ár: 16.997.000 Ft -
VOLKSWAGEN TIGUAN 1.5 TSI ACT COMFORÁr: 9.797.000 Ft -
BMW X3 XDRIVE20D XLINE AUT.Ár: 8.597.000 Ft -
TOYOTA HIGHLANDER 2.5 HYBRID PREÁr: 19.897.000 Ft