Aszalt gyümölcsös-sonkás borjútekercs
|
Elkészítés:A húsleves felét megmelegítjük, a barackokra és a szilvára öntjük, és 30 percig állni hagyjuk. Az almákat meghámozzuk, magházukat kivágjuk, a húsukat felkockázzuk. A mandulát vízben 5 percig fõzzük, majd lecsöpögtetjük, és a szemeket egymáshoz dörzsölve a héjukat eltávolítjuk. A húst a maximális nagyságúra kiterítjük. Az aszalt gyümölcsökkel, a mandulával, a dióval és az almadarabokkal megtöltjük. Sóval, borssal meghintjük, felgöngyöljük, és átkötjük. Mély tepsibe tesszük, és a vajban pirosra sütjük. A maradék húslevest ráöntjük, és sütõben megsütjük. Amikor kész, a húst kivesszük, a zsineget eltávolítjuk, a sonkaszeletekbe burkoljuk, és még 5 percig sütjük. Alufóliába csomagoljuk, és 10 percig az elzárt sütõben hagyjuk, majd szeletekre vágva tálaljuk. Hozzávalók:- 70 dkg borjúhús (egészben)
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
PEUGEOT 206Ár: 539.000 Ft -
BMW 316Ár: 2.300.000 Ft -
FORD TRANSIT CUSTOM 2.0TDCi 32Ár: 10.747.000 Ft -
BMW 430d xDRIVE M Sport Aut .Ár: 9.647.000 Ft -
VOLKSWAGEN MULTIVAN 2.0 CR TDI HIGHLÁr: 8.797.000 Ft -
VOLKSWAGEN ARTEON 2.0 TDI SCR ELEGANÁr: 8.497.000 Ft -
PEUGEOT TRAVELLER 2.0 BlueHDI L3Ár: 7.847.000 Ft -
TOYOTA COROLLA 1.8 HYBRID COMFORÁr: 7.595.000 Ft -
FIAT PUNTOÁr: 520.000 Ft -
RENAULT THALIAÁr: 749.000 Ft -
RENAULT MEGANEÁr: 599.000 Ft -
MERCEDES-BENZ A 160Ár: 1.079.000 Ft