Aszalt szilvás húsgombócok
|
Elkészítés:Nagy tálban összekeverjük a húsokat a tojással, a zsemlemorzsával, a pisztáciával, a finomra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával, a petrezselyemmel, a fûszerkeverékkel, és a kis kockákra vágott aszalt szilvával. 16 gombócot formázunk a masszából, lisztbe forgatjuk, és tapadásmentes edényben, forró olajban megpirítjuk. Felöntjük fél dl vízzel meg a borral, fakanállal folyamatosan forgatjuk a gombócokat, és kislángon folytatjuk a sütést. Tányérra adagoljuk, meghintjük petrezselyemmel, és tálaljuk. Hozzávalók:- 30-30 dkg darált sertés- és marhahús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
PEUGEOT 206Ár: 539.000 Ft -
BMW 316Ár: 2.300.000 Ft -
FORD TRANSIT CUSTOM 2.0TDCi 32Ár: 10.747.000 Ft -
BMW 430d xDRIVE M Sport Aut .Ár: 9.647.000 Ft -
VOLKSWAGEN MULTIVAN 2.0 CR TDI HIGHLÁr: 8.797.000 Ft -
VOLKSWAGEN ARTEON 2.0 TDI SCR ELEGANÁr: 8.497.000 Ft -
PEUGEOT TRAVELLER 2.0 BlueHDI L3Ár: 7.847.000 Ft -
TOYOTA COROLLA 1.8 HYBRID COMFORÁr: 7.595.000 Ft -
FIAT PUNTOÁr: 520.000 Ft -
RENAULT THALIAÁr: 749.000 Ft -
RENAULT MEGANEÁr: 599.000 Ft -
MERCEDES-BENZ A 160Ár: 1.079.000 Ft